gemaakt in onze blender: Aardbeiencoulis met vanilleijs

Dit recept is in een handomdraai klaar. 
Het kan gemaakt worden met verse of diepvriesaardbeien. Indien u diepvriesaardbeien gebruikt werkt u makkelijker de avond voordien – indien u verse aardbeien gebruikt neem dan zoete rijpe die u doen watertanden


Ingrediënten:
1 kg diepvriesaarbeien (of verse) 
200 gr fijne suiker 
10 speculooskoekjes 
Vanille ijs van de bakker
enkele muntblaadjes 
een goede blender

Bereiding: 
breek een tiental speculooskoekjes in de blender. Blend met korte pulsen
hou apart 
doe de de diepvriesaardbeien (een avond op voorhand) in de blender en laat ontdooien of was en snijd de verse aardbeien in 4
voeg suiker toe 
blend tot saus 

dien op in een diep bord. leg een bolletje valille ijs in het midden. werk af met muntbleedjes en de speculooscrumble

aardbeiencoulis

uit onze webwinkel:

Smeg blender

koperen vergiet



Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen gevonden.


Blog

Powered by EasyWebshop