gemaakt in onze blender: Aardbeiencoulis met vanilleijs

Dit recept is in een handomdraai klaar.
Het kan gemaakt worden met verse of diepvriesaardbeien. Indien u diepvriesaardbeien gebruikt werkt u makkelijker de avond voordien – indien u verse aardbeien gebruikt neem dan zoete rijpe die u doen watertanden
Ingrediënten:
1 kg diepvriesaarbeien (of verse)200 gr fijne suiker10 speculooskoekjesVanille ijs van de bakkerenkele muntblaadjeseen goede blender
Bereiding:
breek een tiental speculooskoekjes in de blender. Blend met korte pulsen
hou apart
doe de de diepvriesaardbeien (een avond op voorhand) in de blender en laat ontdooien of was en snijd de verse aardbeien in 4
voeg suiker toe
blend tot saus
dien op in een diep bord. leg een bolletje valille ijs in het midden. werk af met muntbleedjes en de speculooscrumble

uit onze webwinkel:
Smeg blender
koperen vergiet
Beoordelingen
Er zijn geen beoordelingen gevonden.
